Toyota Yaris met 14 procent bijtelling

De prijs van de nieuwe generatie Toyota Yaris is nog steeds laag gebleven: € 10.990,-

Hij is net iets groter, dynamischer en lichter dan zijn vorige versie. Hij biedt tevens ook meer ruimte. De auto is uitermate bestempeld als veilig met zijn krachtige look. De Toyota Yaris met 14 procent bijtelling is leverbaar met CVT-automaat met Stop en Start. De auto wordt standaard geleverd met de volgende Toyota onderdelen: een knie-airbag, van binnen uit elektrisch bedienbare spiegels en tevens ook de ramen voor. Er is een audiobediening die vanaf het stuur bedient wordt. Ook heeft de auto een ‘Follow Me Home’ verlichting wat inhoud dat de verlichting nog even aan blijft staan na het uitschakelen van het contact. Ondanks al deze fantastische elementen blijft de prijs toch gelijk. De Yaris heeft bepaald niet uit de veiligheid gekort: VSC, TRC, ABS, EBD en met zeven 7 airbags waaronder bij de knie.

De nieuwe Toyota Yaris is al beschikbaar vanaf een prijs van € 10.990,-. En dan heeft de Yaris slechts 14% bijtelling en vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting. De Toyota Yaris kan bij de Toyota dealer als meerdere versies besteld worden: Yaris Comfort, Yaris Aspiration, Yaris Dynamic en de Yaris Executive. Hij is momenteel al te bestellen (oktober/november 2011). De Hybrid versie komt in 2012 in het voorjaar uit.

Hoge kwaliteit van de bouw, het eigenzinnig design, de lage gebruikskosten en natuurlijk de prima rijeigenschappen. Dankzij de geweldige eigenschappen is de Toyota Yaris al meer dan een decenia een van de best verkochte modellen in zijn soort met meer dan honderdduizen verkochte exemplaren.

De nieuwe Toyota Yaris met bijtelling gaat een flinke stap vooruit vergeleken met zijn vorige generaties. Aan de binnenkant zijn er vele zachte materialen gebruikt met een hoogwaardige afwerking. De ruimte in de auto is nog groter, niet alleen voor de bagage maar ook voor de inzittenden. Dit komt omdat de wielbasis met 5 cm is gegroeid. Hierdoor krijg je dus voornamelijk achterin meer beenruimte. De bageruimte is met bijna 15 cm in lengte gegroeid. Naast de extra ruimte in de auto is de Toyota yaris 20 kilogram lichter. Dit komt onder andere door de lichte maar sterke materialen die gebruikt worden.

Deze Toyota heeft een aanraak multimediasysteem. Dit is maarliefst 15 centimeter groot en heeft Bluetooth en een ipod aansluiting. Tevens kan deze gebruikt worden voor een parkeerhulpcamera. Het zal standaard in de Yaris geleverd worden. Dit multimediasysteem kan tevens uitgebreid worden met een navigatiesysteem.

1.0 VVT-i: 14% bijtelling, geen BPM, geen MRB
De nieuwe Yaris wordt geleverd met vier aandrijflijnen.
– 1.0 VVT-i benzine (51 kW/ 69 pk | 4,8 l/100 km | 110 gr/km CO2*)
– 1.3 VVT-i benzine (73 kW/ 99 pk | 5,4 l/100 km | 119 gr/km CO2*)
– 1.3 VVT-i benzine CVT-automaat (73 kW/99 pk | 5,0 l/100 km | 114 gr/km CO2*)
– 1.4 D-4D-F turbodiesel (66 kW/ 90 pk | 3,9 l/100 km | 103 gr/km CO2*).

Omdat de 1.0 VVT-i maar een uitstoot heeft van 110 gr/km, betaalt de zakelijke rijder voor deze uitvoering geen BPM en motorrijtuigenbelasting en slechts 14% bijtelling.