Toyota Prius met 14 procent bijtelling

Nieuwsgierig naar de allergrootste auto met 14% bijtelling van heel het land? De hele grote Toyota Prius Wagon is vanaf volgend jaar leverbaar rond de zomer. Dit jaar kunt u hem al bekijken vanwege de Preview van Toyota. U kunt u op de website van toyota aanmelden om deze gave auto als een van de eerste te kunnen bezichtigen. Je moet er wel snel bij wezen want de Toyota Prios met 14 bijtelling is maar zo’n 4 dagen in Nederland. Zal je het moeten missen dan zit er niets anders op dan zes maanden langer te wachten.

Sinds de lancering van de Full Hybride zijn er al meer dan twee miljoen mensen die deze auto gekocht hebben. Deze twee miljoen mensen bespaarde maar liefst gemiddeld 1000 liter benzine per persoon.

De prestaties worden vergroot!
Met de aanvulling van de Hybride Prius. Deze auto is in Nederland al te bestellen en zal leverbaar worden rond juni van 2012. Daarmee wordt het succes ook nauwgezet aanzienlijker. De fonkelnieuwe hybride auto heeft legio meer ruimte aan de binnenkant, een grotere basis voor de wielen en maar liefst 7 plaatsen om te zitten en verdeeld over drie verschillende rijen. De rijen zijn met een verschil in hoogte van 45mm na elkaar gesitueerd, teneinde iedereen bevredigend zicht naar de voorkant heeft.

Geen hoge uitstoot en verbruikskosten
Het lithium-ionbatterijpakket is heel erg beknopt en daardoor is er dus veel ruimte over tussen de voorstoelen in geplaatst, teneinde het geen gevolg heeft om wille van de bagageruimte.
Alsook heeft de Toyota Prius een uitstoot van enkel 99 gram CO2/km en een heel erg lage consumptie van 4,3 l/100km.

De Toyota Prius heeft een bijzonder en mooi design. Ten gevolge van het mooie design heeft de Toyota met 14 procent bijtelling een hele lage cw-waarde van 0,28. Dit draagt bij een erg laag verbruik. Vanwege de scherpe gesneden koplampen en het aerodynamische beeld wordt turbulentie tot een minimum begrensd. Het kunststof dak ziet er strak uit en is veertig procent lichter alsdan glas en eveneens meer warmte werend dan glas.

14 procent bijtelling, Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen- en wegenbelastingvrij
De Toyota Wagon is BPM- en wegenbelasting vrij. De commerciële autorijders benutten de grootst 14% bijtelling auto van Nederland (dit is gegarandeerd voor vijf jaar lopende de leaseperiode). De Toyato Hybride auto is al te verkrijgen vanaf een prijs € 30.990,- en u kunt de auto al lease vanaf een prijs van € 439,- per maand*.

De Toyota Prius is uitgerust met de allernieuwste opties. Tot de veiligheidsopties van deze gave auto betamen CruiseControl en een Pre-Crash Safety-systeem. Bovendien beschikbaar voor de Toyota bijtelling auto zijn Intelligent Parking Assist en het Toyota Touch & Go navigatiesysteem met weergave van de achteruitrijcamera.