Shortlease Mercedes

Wie is de Shortlease Mercedes Specialist?

Shortlease Mercedes specialisten zeggen ze allemaal te zijn. Wie is nou daadwerkelijk de Shortlease Mercedes specialist met de beste prijs?

Wat betekent Shortlease Eigenlijk?

Het is heel simpel en de naam zegt het al: Voor een korte periode een auto Leasen. U heeft al een shortlease mercedes vanaf een maand en voor een vaste periode en een vaste maandelijkse prijs. U brengt de auto gewoon weer terug na de lease zonder extra bij te betalen. De Mercedes zal inclusief verzekeringen en onderhoud zijn waardoor bijna alles voor uw geregeld zal worden. Natuurlijk betaald u wel zelf de brandstof 😉 De Shortlease heeft de voordelen van een huuroverkomst en ook van een leasecontract. De prijs van een korte lease periode houdt wel in dat het iets duurder zal zijn als een gewoon lease gemiddeld van 3 tot 5 jaar. Het is voornamelijk handig als u werknemers detacheert voor een korte periode of flexibel arbeidscontracten heeft zodat je niet aan een langdurige auto lease zit. Ook is het handig als startende ondernemer, je zit tenslotte niet gelijk aan zo’n lang contract vast.

Waar moet je op letten bij een shortlease mercedes?

– Haal- en brengservice.
– Wat is er voor een hulpdienst bij schade of als je met pech langs de weg staat. Is er dan vervanged vervoer?
– Wat voor service is er betreft een brandstofpas?
– Zijn er acties voor de Shortlease Mercedes? (kan je een hoop geld schelen)
– Wat heeft u daadwerkelijk nodig? Niet te groot maar zeker niet te klein!
– Beschikbaarheid van Leasebloks? Heb je een trekhaak nodig of juist winterbanden (na hoeveel tijd kunnen die gratis vervangen worden?).
– Advisering voor het rijden in het buitenland van de shortlease mercedes.
– Huurvoorwaarde, BOVAG?
– Hoe werkt het met de APK-dienst?
– Wat is het eigen risico dat gedragen moet worden?
– Alarm verplicht?
– Kan tussentijds lease contract van de mercedes aangepast worden?
– Contract per dag opzegbaar?
– Hoe zit het met de fiscus en de bijtelling van de auto?
– Hoe zit het met verkeersovertredingen van de shortlease mercedes?

Even een aantal punten opgesomd waar allemaal op gelet moet worden. Kies wat voor jou belangrijk is en selecteer daar jouw keuze op. Een verzekering voor het buitenland erbij terwijl je nooit in het buitenland komt is natuurlijk zinloos. Bent u geheel afhankelijk van de auto, bus of wat dan ook waar u in rijdt, zorg dan dat er direct vervangend vervoer aanwezig zal zijn. Twijfel je qua leaseduur? Het is misschien wat goedkoper om langer te leasen maar weggegooid geld als je er minder gebruik van zal maken. U heeft het dus zelf in de hand om kostenbewust te rijden voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Hopelijk helpt deze informatie je bij een shortlease Mercedes.

Is shortlease toch te lang, dan kan het voordelig zijn om een auto te huren. Goedkoop een auto huren is mogelijk wanneer u goed zoekt naar de verschillende opties en let op de voorwaarden van de verhuurder.

Voordat je een auto gaat leasen kun je kijken wat je oude auto waard is. Wel zo handig als je hem gaat verkopen. Doe dan op Rdwcheck.nl de rdw kentekencheck zodat je de beste prijs voor je auto krijgt.