Renault Megane met 14% bijtelling

De nieuwe Renault Megane wordt geïntroduceerd met 14 procent bijtelling. Deze Megane is daarmee in zijn klasse de allereerste.

MÉGANE ESTATE renault megane 14% bijtelling

Energy dCi 110 Stop & Start
bijtelling wordt € 116,- maandelijks

Afgezien van al de vele voordelen van de Renault Megane Estate eco 2 met belastingvrije versie is er nog een aanbod ter introductie dat zeer aantrekkelijk is:

Een premie van 1000 euro voor de ‘stap in’.
– 17 inch metalen wielen, LED-verlichting en strips voor bescherming bij de portieren. In plaats van 925 euro wordt er slechts 275 euro betaald.

Een cheque voor accessoires ter waarde van 500 euro.
– 1,35 euro netto bijtelling (o.b.v. de belastingschaal 42 procent)

De Renault Megane Hatchback

Mégane Hatchback ECO2

De Renault Megane Hatchback is om verliefd op te worden door zijn gave koplampen. Deze Megane heeft vloeiende lijnen en is evenwichtig. In combinatie met de Stop en Start motor is deze hatchback de enige in zijn serie (c-segment en diesel) die wegenbelasting en BPM vrij is. De Renault Megane Hatchback ECO² is al te verkrijgen vanaf een prijs van 22.790 euro. De uiteindelijke netto bijtelling zal maandelijks 112 euro zijn.

Renault Megane Coupe

Mégane Coupé ECO2

Als u naar een echte coupe zoekt bent u aan het goed adres bij Renault voor de Megane. De Renault Megane Coupe ECO²
is sportief en heeft een persoonlijkheid. In combinatie met de Stop en Start motor is deze Coupe de enige in zijn serie (c-segment en diesel) die wegenbelasting en BPM vrij is. U, als zakelijke rijder, betaalt maar 14 procent bijtelling voor de Megane Coupe. De Renault Megane Coupe ECO² is al te verkrijgen vanaf een prijs van 23.290 euro. De uiteindelijke netto bijtelling zal maandelijks 114 euro zijn.

Renault Megane Estate

Mégane Estate ECO2

Renault Megane Estate ECO² heeft maar liefst 1600 liter bagageruimte. Dit is de perfecte auto voor het gehele gezin. In ieder geval een van de mooiste auto’s in zijn segment. In combinatie met de Stop en Start motor is deze Estate de enige in zijn serie (c-segment en diesel) die wegenbelasting en BPM vrij is. U, als zakelijke rijder, betaalt maar 14 procent bijtelling voor de Megane Estate. De Renault Megane Estate ECO² is al te verkrijgen vanaf een prijs van 23.790 euro. De uiteindelijke netto bijtelling zal maandelijks 116 euro zijn.

De Renault megane heeft een stevige wegligging. Het uitgebalanceerde chassis biedt de rijder een veilig en een reactief rijdgedrag. Ook de besturing is buitengewoon nauwkeurig. De buitengewone ervaring op de weg wordt bezorgt door de krachtige benzine motoren (of dci). De automatische versnellingsbak biedt een geweldig comfort en reactiesnelheid. Het effect hiervan zorgt voor een brandstofverbruik dat lager is en de uitstoot van co2 ook. Het bedrijf Renault denkt aan het milieu! Dit heeft gezorgd voor de ECO2. De auto is bestaat uit 11 procent gerecyclede kunststof. De uitstoot van co2 ligt onder de 140 g.