Renault Clio Hatchback ECO2

De Renault Clio Hatchback ECO2 is ook na 1 julie vrijgesteld van Belasting op Personenauto’s en Motorrijwielen en tevens wegenbelasting en ook nog eens maar 14 procent bijtelling.

Het Complete ECO2 gamma!

Renault heeft in hun B-segment 3 modellen die vrijgesteld zijn van bpm en ook de wegenbelasting. Tevens vallen deze in de 14 procent bijtelling klasse:

– Clio 3 Hatchback 3 deurs
– Clio 3 Hatchback 5 deurs
– Clio 3 Estate

De Renault Clio en de Renault Estate zijn uitgerust met een krachtige dieselmotor die een hele lage co2 uitstoot heeft van maar 94g/km. U levert geen prestaties en comfort in en u heeft beschikking tot zelfs 200Nm maximaal koppel. De Renault Clio ECO2 heeft een gave achterkant met mooie lijnen. De Renault Estate is een ruime auto met maarliefst 1277 liter bagage ruimte.

De Renault clio met 14 procent bijtelling is al beschikbaar vanaf 14.490 euro wat 71 euro bijtelling per maand betekent. De Estate is er vanaf 16.090 euro (79 euro p.m.)

Wie is de koploper in zuinige diesel motoren? Renault!

Doordat Renault veel aandacht besteedt aan milieu vriendelijke motoren is het de koploper in de autobranche. De dCi 85 dieselmotor zonder bijkomst van Start en Stop systeem toch een hele lage uitstoot. De sterke 85 pk moter geeft de optimale prestaties.

Door de brandstof besparing heeft u extra voordeel.

U kunt gebruik maken van het commerciële aanbod voor de Renault Clio die actueel en scherp is in zijn segment. En dit naast de besparing die al heeft door de wegenbelasting, 14% bijtelling en de BPM.

De Clio ECO2 voldoet aan al uw wensen

Er zijn bij de Renault Clio verschillende uitrusting niveaus te weten Serie Limitee Night, Collection en Authentique.

De Serie Limitee Night is van de drie de meest compleet uitgevoerde auto met onder andere het TomTom navigatiesysteem, regensensors, elektronische geregelde airco, bochtenverlichting en ASR/ESP veiligheidssysteem.

De Collection heeft de cruise control, aircoditioning, airbags voor en achter en het stuurwiel dat bekleed is met leer.

De Authentique wordt als de standaard uitrusting gezien die al best veel te bieden heeft met elektrische zijruiten, verwarmbare spiegels, zijaairbags, radio en een boordcomputer.