Oudere auto inleveren bij Autosloperij Amsterdam

Voor diegenen die onbekend zijn met het verkopen van een sloopauto, vertellen wij graag meer over hoe u gemakkelijk uw oude (sloop) auto van de hand kunt doen, ook indien deze bij een autogarage is ondergebracht.

Zijn herstelkosten te hoog?

Dagelijks gebeurt het vele bezitters van oudere auto’s; je brengt de oude auto naar de garage voor een APK keuring. Met angst en beven wacht je het eindresultaat van de keuring af. Valt het mee .. of valt het juist tegen? Wanneer het tegenvalt en er enorme bedragen genoemd worden om de auto te herstellen, dan zul je jezelf wel enkele malen bedenken voordat je auto laat herstellen. Want in veel gevallen is het weggegooid geld. Een echt oude wagen van 15 jaar of ouder laat je niet herstellen voor vele honderden euro’s.

Naar de autosloop?

Indien je aangeeft dat je de auto niet meer zult laten herstellen, zal in dat geval de garagehouder je mogelijk voorstellen de auto naar een autosloperij te laten afvoeren. In veel gevallen zul je hier geen geld meer voor ontvangen. Opgelet: dit proces mag je nooit geld kosten!

Hoe te handelen indien je een APK afgekeurde auto bij de garage hebt staan:

  • Moet de auto weg? Regel dan zelf een verkoop aan een autosloperij.
  • Op deze wijze heb je rechtstreekse lijnen met de sloperij en zit er geen ‘garage’ tussen
  • Onze autosloperij Allway, te Amsterdam, haalt gratis je auto op in en rondom Amsterdam
  • Je betaalt dus geen voorrijkosten, wij halen gratis binnen enkele uren je auto op
  • Hierbij ontvang je zowel geld voor je auto, als ook het vrijwaringsbewijs
  • Meer weten? Bezoek onze website: Allway.nl

Het inleveren van de auto is zeker een optie als de APK meerdere keren is afgekeurd. Kijk op Apk-autokeuring.nl om te bepalen of de auto wordt afgekeurd of niet.