Opel Insignia met 20 procent bijtelling

Ontdek de Opel insignia met bijtelling!

Een grensverleggende samenstelling van levendig design, intuïtieve ergonomie en een sensationele ervaring. De Opel die in de toekomst kan denken.

De vormgeving is van aanzienlijke effect voor de rijervaring. De Opel Bijtelling schittert dynamiek en zelfverzekerdheid uit, maar is gelijktijdig fijntjes en wendbaar. In alle dimensies een Opel die voortreffelijk in harmonie is. De vormgeving heeft meer aspecten dan wat rechtstreeks voor het oog waarneembaar is. Bij het bedenken van de Opel Insignia is nauwgezet aan elke finesse de grootste beschikbare zorg besteed. Het onderstel is gestroomlijnd geperfectioneerd, zodat de weerstand van de auto een van de laagst is van zijn klasse.

De aerodynamische Sports Tourer is net zoals de andere versies van de Insignia een illustratie van gevorderde technologie. Zijn onderstel antwoord met gevoelige accuratesse op elke situatie. Zelfs de meest kritische chauffeur is daar van onder de indruk.

Het binnenwerk van de Opel Bijtelling is een voorbeeld van deskundigheid en foutloze afwerking. Tot in de geringste segment een genot voor het oog.

In de Opel Insignia Bijtelling met vier x vier wordt het motorkoppel niet alleen noodzakelijk verdeeld over de vooras en het achteras, voor de uiterste trekkracht en bestendigheid, maar ook over het linkerachterwiel en het rechterachterwiel. Door hulp van deze geperfectioneerde koppelverdeling zijn de resultaten en de wegligging in de bochten buitengewoon.

De Opel bijtelling is beschikbaar als vier-deurs sedan, vijf-deurs hatchback of Sports Tourer station wagon. Bovendien heb je de selectie uit drie types: Edition, Sport en Cosmo. Eenieder met zijn eigen personage en kenmerkende styling en gelijktijdig onafscheidelijk samengevoegd door de denkwijze die de Opel Insignia bestempeld.

Opel wil een dienstdoende schenking leveren aan de afneming van broeikasgassen. Door alle types altijd te amenderen en nieuwe types te bevroeden van propere en doeltreffende motoren. Frisse krachtbronnen, evenzoals de gevorderde brandstofceltechnologie, dienen het op den duur beschikbaar maken auto’s zonder enkele giftige uitstoot te produceren. Voortdurend onze inzet om het milieu te behoeden gaan aanzienlijk verder: alsook de fabricage van onze auto’s is aanzienlijk schoner dan eertijds. We hebben allerwegen in Europa inspanningen aangedaan voor milieubewuste recycling. Op deze gewoonte appreciëren we het milieu.

Koplampen die corrigeren aan je buurt, het weer, de richting waar je heenrijdt en de snelheid van de Auto bijtelling. Ze schijnen zelfs om de hoek en ze dimmen geheel automatisch om te beltten dat je andere chauffeurs verblind. Dat is geen verbeelding meer, maar realiteit voor de Opel Insignia met bijtelling.

Met het ingenieuze Bi-Xenon AFL-systeem van de Opel maakt zonder na te denken een keuze uit 9 lichtfuncties, die verfijnd zijn om in elke bedoening de weg op zijn sterkst te verlichten, zonder dat je anderen verblind.

Het Opel Eye is een buitengewoon camera-systeem voor de Opel Insignia. Het bespeurd borden met een snelheids-beperking of inhaalverbod en geeft deze weer op het schermpje. Het alarmeert je zowaar wanneer je achteloos van je rijstrook afdwaalt.

Foutloos parkeren. De sensoren van de Park Assistant aan de voorkant van de detecteert mogelijke ruimtes om te parkeren tussen de al geparkeerde auto’s. Als een adequate parkeer gelegenheid gevonden is, komt er een mededeling op het schermpje. Door middel van visuele aanwijzingen op het scherm geleidt het systeem je betrouwbaar en accuraat bij het parkeren van de auto. De Park Assisant wordt aangezet met alleen maar 1 druk op de knop en werkt bij snelheden tot en met dertig km/u, bij afstanden tot en met 1,80 m. Het systeem wordt gedirigeerd door de computer aan boord en detecteert gedurende het inparkeren van de auto ook eventuele struikelblokken.