Nissan Micra met 14 procent bijtelling

Waarom zou je het leven moeilijk maken, als het ook makkelijk kan met de Nissan Micra. Gewoon op tijd zijn. Gewoon weten welke kant op te gaan. Gewoon de afmeting van die parkeerplek meten voor u er in probeert te draaien. Gewoon comfortabel zijn. Intuïtief, interactief: Nissan Micra is een slimmerd die echt wel weet hoe het moet. Net als een conciërge die altijd weet welk restaurant het beste is, of de koerier die altijd de kortste weg weet te vinden. De Nissan Micra is thuis op straat en weet hoe ze al uw trips naar de stad een stuk simpeler kan maken. En met een gloednieuwe en efficiënte motor, heeft de Nissan Micra ook nog oog voor het milieu en uw portemonnee. Bij Nissan hebben ze de auto’s altijd naar uw behoefte ontwikkeld. De nieuwe Nissan Micra is hierop geen uitzondering.

De nieuwe Nissan Micra is lichter en behendiger dan ooit, brengt u snel en in alle comfort waar u maar naar toe wilt. Een handig navigatiesysteem (afhankelijk van de uitvoering), een nieuw compact koetswerk en een verrassend ruim interieur: meer is er niet nodig om zorgeloos van iedere rit te kunnen genieten.

Parkeerhulpsysteem van de Nissan Micra

Uw nieuwe parkeerruimte indicator (afhankelijk van de uitvoering) meet op voorhand of er voldoende plaats is om de auto te kunnen parkeren. Gewoon tot aan de parkeerplaats rijden. Het systeem meet de plaats en zegt ‘OK’. Met behulp van de parkeersensoren achter staat u vervolgens in geen tijd geparkeerd. Zegt het systeem ‘afgeraden’, dan rijdt u gewoon verder tot u een plek vind dat wel geschikt is. Makkelijk toch!

Ruimte in de Nissan Micra

In de Nissan Micra is er volop ruimte. Compact aan de buitenkant om alle smalle straatjes en nauwe bochten aan te kunnen, maar de lumineuze en comfortabele binnenkant van de cabine biedt verrassend veel mogelijkheden. Met net zoveel binnenruimte als een grotere auto en een kofferruimte die zelfs groter is wanneer de stoelen ingeklapt zijn, kunt u moeiteloos uw bagage kwijt terwijl u onder het glazen dak (afhankelijk van de uitvoering) van de Micra van een wijds uitzicht geniet.

Enkele snufjes

– Nissan Connect voor optimaal geluid, veiligheid en al uw verbindingen
– Groot touchscreen, met autozoom en stembegeleiding, One Touch Point of Interest, de updates voor radars en kaarten via internet. Aan het stuur van uw Micra flitst u feilloos door een doolhof van straten.
– Luister tegelijkertijd naar de radio en de verkeersberichten of bel handsfree met uw vrienden via bluetooth verbinding op uw telefoon terwijl het navigatiesysteem van Nissan Connect u zonder moeite naar uw bestemming begeleidt.
– Lederen stuurwiel, geïsoleerd dashboard, cruise control
– Matrix display toont brandstof verbruik, actieradius, buitentemperatuur en de afmetingen van uw parkeerplek. Het herinnert u zelfs aan de verlichting in te schakelen.
– Stoelverwarming, klimaatregeling

Minder belastende Nissan Micra

Zuinig en behendig:

Micra’s Pure Drive DIG-S met een 1.2 motor (98 pk) met een compressortechnologie en gekoppeld aan een manuele versnellingsbak verbruikt 4.1L per 100 KM (afhankelijk van de uitvoering) en produceert de laagste CO2 uitstoot in zijn klasse. De zuinigheid van een dieselmotor zonder het prijskaartje: deze 3 cilinder benzinemotor met lage wrijving drukt niet enkel het verbruik, hij komt ook het rijgedrag ten goede. Hij is even stil en verfijnd als een 4-cilinder en dankzij een compressor komt hij pittig voor de dag met een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 11,3 sec.

Maar er is nog meer: het nieuwe Start/Stop-systeem legt de motor stil bij stationair draaien om brandstof en uitstoot te sparen. Zodra u het rempedaal loslaat of de koppeling intrapt komt de motor ogenblikkelijk geruisloos in actie.

Korte draaicirkel Nissan Micra

De Nissan Micra heeft de kortste draaicirkel in haar klasse en biedt uitstekend zicht in scherpe bochten zodat u de situatie in het drukke stadsverkeer meester blijft. Met een breedbeeld uitzicht naar voren en over de motorkap hebt u de totale controle over hetgeen zich voor u afspeelt.

Veiligheid van de Nissan Micra

– 6 airbags
– 5 hoofdsteunen
– meest recente ESP veiligheidssysteem met ABS

Overige service

Geen BPM
Geen Wegenbelasting
14% bijtelling
3 jaar garantie
12 jaar garantie tegen roest
20.000 km service interval of eens per jaar

Prijs vanaf: 11.200 (Voor de actuele prijs verwijzen wij u naar een officiële Nissan-dealer)