Kia Rio met 14 procent bijtelling

De splinternieuwe Kia Rio is er bijna. Dit is pas een auto om echt verliefd op te worden. Helaas is hij pas in augustus/september te zien bij uw Kia dealer. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Zowel het brandstofverbruik als de CO 2 -uitstoot wordt ongelofelijk laag worden gehouden. Met de door Kia R&D geteste CO 2 -uitstoot is de nieuwe Rio één van de schoonste auto’s op de markt.

Deze op de bestuurder afgestemde auto zit boordevol slimme technologie, waaronder het stijlvolle instrumentenpaneel,
navigatiesysteem met kaartweergave op een volledig scherm en geavanceerde audiofuncties. De smart key met start/stop-knop voor de motor maakt een einde aan het zoeken naar uw autosleutels, terwijl de achteruit rijcamera elke parkeersituatie vereenvoudigt. De passagiers op de achterbank hebben ook alle reden om achterover te zitten en van de rit te genieten, dankzij de comfortabele stoelen met stijlvolle afwerkingen en volop beenruimte. De nieuwe Kia Rio heeft verlengde wielbasis en biedt meer ruimte en comfort voor de inzittenden, naast een grotere bagageruimte van 292 liter.

Aansluitmogelijkheid voor cd-speler, iPod, Bluetooth ® en MP3… Het multimediapakket van de Rio biedt tal van manieren om naar muziek te luisteren.

DE GROENE KRACHT VAN DE KIA RIO:

Intelligent Start/Stop systeem (ISG)
Stop bij een verkeerslicht en de intelligente Start/Stop-technologie neemt de leiding over in de Kia Rio. De motor wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de versnelling in neutraal staat en u uw voet van het koppelingspedaal neemt. Zodra u weer gaat rijden wordt de motor automatisch gestart. Dat is niet alleen in de stad handig. Het systeem helpt brandstof te besparen en bovendien de CO2-uitstoot te verlagen.

Kia’s nieuwkomer in het B-segment wordt leverbaar met een uitgebreide reeks zuinige benzine- en dieselmotoren.

Nieuwe 1.1-liter dieselmotor met 75 pk een CO2-emissie vanaf slechts 85 g/km
Uiterst efficiënte en belastingvrije 1.2-liter benzinemotor met 85 pk

A-label en slechts 14% bijtelling
BPM- en Wegenbelastingvrij
zowel in benzine- als dieselmotor
vanaf slechts 85 g/km CO2-uitstoot