Ford Focus met 14 % bijtelling

FORD FOCUS

De Ford Focus is een vergevorderde technologische auto. Het heeft vele eigenschappen en systemen die hoogwaardig zijn en ook nog eens gericht op comfort en de veiligheid. Ook de efficiëntie, het rijplezier en de besparing komt hier op zijn plek.

Voor de Ford Focus auto met 14 procent bijtelling worden toonaangevende motoren gebruik, zowel met benzine en diesel, op het areaal van CO2 uitstoot en het brandstofverbruik. In deze auto wordt het geavanceerde Torque Vectoring Control gebruikt waarbij de wielen aan de voorkant constant worden bijgestuurd voor een buitengewone wegligging. Door het gebruik van Active Park Assist zal het een makkie worden om de auto op de krapste plekken te krijgen en dat nog eens automatisch ook.

Een buitengewoon design

Één blik op de Focus volstaat om acuut de levendige versiering op te merken. En wanneer u in de auto instapt, zal u ondervinden dat ook het binnenwerk al net zo excentriek is, met zijn ergonomische vormgeving, nauwkeurige finesse en behoefte van verheven klasse.

Rijervaring – Comfortabel, cool en waardig

Zodra u met de nieuwe Focus rijdt, voelt u zich als het ware 1 met de auto.

Het binnenwerk is ergonomisch ontworpen en ieder element en de belangrijkste betrekkingen zijn instinctmatig te vinden. Allebei de stoelen aan de voorkant zijn volledig in te stellen zodat u altijd in een comfortabele positie zit.
Een aantal Focus modellen geven zelfs de keuze om de nachtverlichting te corrigeren.

De Ford Focus levert vele toonaangevende en voortreffelijke ontworpen uitrustingen die het rijden eenvoudiger, veiliger en amusanter maken.

Overheersende prestaties, lage kosten, geringer uitstoot

De ingenieurs van Ford hebben 2 geheel nieuwe motoren ontwikkeld voor de Focus met bijtelling: een voor de benzine (ecoboost) en een voor de diesel (econetic). Allebei de motoren zijn prestigieus op het areaal van CO2 uitstoot en het brandstofverbruik waardoor beide in de 14% bijtelling categorie komen. Dus het maakt niet uit voor welke motor u kiest, het zijn beide prima keuzes.

Het zijn slechts een aantal van de investeringen in innovatieve technologie. Dit alles om de kosten en de CO2-uitstoot naar beneden te krijgen zonder aantasting van de dynamiek van de auto.

Ford Focus met slechts 14% bijtelling

De Ford Focus is de zuinigste auto die in zijn klasse beschikbaar is in zowel benzinemotor als dieselmotor.

Dit is natuurlijk overweldigend nieuws voor autolease-rijders! De Ford Focus is beschikbaar in een uitvoering die extra zuinig is en maar 14 procent bijtelling heeft met de keuze uit de twee verschillende motoren:

1. Ford Focus met EcoBoost benzine motor
De Ford Focus benzinemotor heeft een zeer energieke 100pk 1.0 liter EcoBoost motor welke in zijn klassen van de 14 procent bijtelling de enige is. De prestaties kan van de EcoBoost motor kan worden vergeleken met een traditionele 1.6 liter benzinemotor. Het grote verschil is dat de Ecoboost motor veel zuiniger is met de brandstof die hij verbruikt met een lage uitstoot van 109 g/km.

Omdat deze Ford Focus maar 14% bijtelling heeft zal uw netto bijtelling enorm dalen. Dit kan oplopen in veel gevallen tot maarliefst 96,- per maand! U kunt de Ford Focus vanaf €359,- per maand leasen. (18-5-2012)

Registreer vóór 1 juli 2012 om nog te kunnen profiteren van de zeer aantrekkelijke bijtelling van 14 procent.

2. Ford Focus met dieselmotor
De Ford Focus met 1.6-liter TDCi-motor heeft 105 pk. Deze versie is te leveren als vijfdeurs en als wagon. Allebei de varianten hebben maar 14 procent bijtelling. Deze variant van de Ford Focus is vanaf juli 2012 te leveren.

De eerste auto met 4 Euro NCAP Advanced onderscheidingen

De Focus is de eerste auto die vier Euro NCAP Advanced-onderscheidingen heeft ontvangen. De Euro NCAP Advanced Awards staan voor uitstekende innovaties op het gebied van veiligheid. De Ford Focus is onderscheiden voor de Active City Stop, Driver Alert, Lane Keeping Aid en Forward Alert (onderdeel van Adaptive Cruise Control).

Verder is de Ford Focus ook onderscheiden met de Euro NCAP maximumscore van vijf sterren voor bescherming bij botsingen, waaronder de hoogst mogelijke dynamische score voor kinderbescherming bij frontale en flankbotsproeven. De Focus blonk ook uit in de veiligheidscategorieën voor volwassenen en voetgangers.

Ambiente
€18.745
focus amiente

Trend
€20.995
focus trend

Titanium
€23.495
focus titanium